beats by dre cheap

Aquilani u Liverpoolu .. (malo starija vest)

Aquilani: "Čast mi je igrati u momčadi sa Gerrardom" PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 13.08.2009.
Novi vezni nogometaš Liverpoola Alberto Aquilani je izrazio ponos zbog toga što će imati priliku igrati u momčati sa Stevenom Gerrardom, u jednom od prvih intervjua koje je dao nakon dolaska iz Rome u transferu vrijednom oko 16,5 milijuna eura.

"Čak i prije nego što sam došao u Liverpool Stevena Gerrarda sam smatrao najboljim veznim nogometašem na svijetu. Jako sam ponosan što ću igrati pored njega i nadam se da ću naučiti puno od njega. Veselim se igranju u istoj momčadi sa takvim igračima. Liverpool ima dobre igrače već niz godina i uvijek mi se sviđao njihov način igre." rekao je Aquilani.

Talijana neće biti na terenu pored Gerrarda nekoliko tjedana zbog toga što još uvijek nije dovoljno oporavljen od ozljede gležnja, no Rafu Beniteza više zabrinjava to što možda u prvoj utakmici sezone protiv Tottenhama u nedjelju neće moći računati ni na Gerrarda, koji je propustio prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske zbog ozljede prepona.

Benitez, koji pažljivo prati Gerrardov oporavak, je rekao: "Nisam siguran što se Stevena tiče. Bio sam jako zadovoljan što su ga poštedjeli tog nastupa kao mjeru opreza. Što se tiče naše utakmice u nedjelju, Steven ima šansu zaigrati. Da je utakmica u subotu bilo bi puno teže."

U međuvremenu, Aquilani vjeruje kako su Liverpoolovi liječnici pronašli uzrok svih njegovih nevolja sa gležnjem i pronašli dugoročno rješenje: "U Romi sam bio zabrinut zbog ozljede. Ali kada sam došao u Liverpool liječnici su naglasili pravi problem. Sada imamo dobru sliku situacije i nadam se da će sve biti riješeno i da neću ponovno biti izvan terena. Šteta je što ne mogu odmah igrati, ali važno je da ozdravim, a onda ću igrati dobro. Koncentriran sam na to."

Aquilani je u Liverpool stigao nakon odlaska Xabia Alonsa u Real, a o Španjolcu je rekao: "On je bio jako važan igrač u ovom klubu. Ali ja nisam njegova prirodna zamjena jer nemam iste karakteristike kao on. Naš stil igre se razlikuje u tome što se ja volim više kretati okolo, dok on uglavnom stoji u sredini."

---------------RIMSKA-----VUCICA--------------
http://forzaroma.blogger.ba
21/08/2009 13:13