beats by dre cheap

Budućnost talijanskog nogometa

U Italiji nikad ne nedostaje talenata, uvijek ih je pregršt, no samo neki opravdaju to da su talenti. U Seriji A ima pregršt talenata, ne samo Talijana nego i igrača druge rase i nacionalnosti. Nabrojat ćemo i opisati neke talente:

Sebastian Giovinco (Empoli) - 20-godišnji Giovinco najnoviji je otkriveni talent u Italiji, a neki su ga već proglasili jednim od najvećih talenata u Europi. Igra playmakera ili polušpicu, ima tehniku, brz je i itekako prodoran, u biti ima sve što neki igrač moze poželjeti, zovu ga "Talijanski Messi". Trenutno igra na posudbi u Empoliu iz Juventusa, a vide ga kao idealnog zamjenika Juventusove ikone Alexa Del Piera.

Giuseppe Rossi (Villareal) - Rossi je svoju karijeru u Španjolskoj počeo fantastično, zabio je 4 gola u 5 ligaških utakmica. Karijeru je poceo u Parmi gdje su ga prvi puta vidjeli skauti Manchester Uniteda i doveli ga u svoje redove kao super-talenta. No u Manchesteru baš i nije dobivao priliku za igrati pa je odlazio u druge klubove na posudbu, npr. Newcastle i Parma, a sad i Villareal, u koji je došao ovog ljeta. Nizak i brz su njegove karakteristike i poput pčelice se kreće u protivničkom šesnaestercu. Rossiev stil igre mnogi uspoređuju sa stilom talijanske i Lazieve legende Giuseppea Signoria.


Nevezano za Romu.. Al' ipak je to Italijanski fudbal.. :D

---------------RIMSKA-----VUCICA--------------
http://forzaroma.blogger.ba
06/10/2007 00:05