beats by dre cheap

Roman Abramovič: Dovidite mi Ronaldinha do petka!

VLASNIK Chelseaja Roman Abramovič izdao je jasnu i glasnu naredbu svojim zaposlenicima: Dovedite mi Ronaldinha do petka!, pišu engleski mediji.

Da bi Chelsea ostvario taj posao na Barçin će stol morati iskrcati 130 milijuna eura, svotu koja katalonski klub čini nemoćnim, budući da u Brazilčevom ugovoru stoji da za taj iznos može ići kamo želi.

Poznavajući platežnu moć ruskog tajkuna, to neće biti apsolutno nikakav problem, tek ostaje pitanje je li i Ronaldinho voljan preseliti u London, gdje ga u momčadi očekuju dva sunarodnjaka, braniči Alex, te dobar prijatelj i donedavni suigrač Juliano Belletti.

Čitava je priča daleko od pukog trača, Abramovič se posljednjih par dana čak dvaput sastao s njegovim bratom, ujedno i menadžerom, Robertom de Assisom Moreirom, po kojeg je poslao svoj privatni avion te ga ugostio u luksuznom hotelu Lanesborough.

Za tih sastanaka Rus je Moreiri obećao da će njegovog brata učiniti najplaćenijim nogometašem na svijetu, što znači da bi Ronaldinho u dresu Chelseaja zarađivao preko 200 tisuća eura tjedno.

Kako navodi Sportsmail, Moreira je već u nedjelju navečer otputovao natrag u Španjolsku kako bi Ronaldinhu prenio o čemu je razgovarao s vlasnikom kluba sa Stamford Bridgea.

O svemu se zasad nije izjašnjavao menadžer Chelseaja Jose Mourinho, koji je prije samo nekoliko dana izjavio da je, što se njega tiče, prijelazni rok završio, i koji bi, dođe li uistinu Ronaldinho, imao problema kamo da smjesti Florenta Maloudu, koji također voli igrati na lijevoj strani, gdje i Brazilac.

Kako bilo, sve će se doznati do prve minute subote, budući da tada završava prijelazni rok. 

Ronaldinho želi u London, Barça odlučna da ga zadrži   

Španjolski mediji pišu kako Brazilac želi u London, no Barcelona se neće tako lako predati

"Ne želimo prodati Ronaldinha. On je naš igrač i potpuno sam uvjeren da će ostati u klubu. To što se vlasnik Chelseaja Roman Abramovič sastao s njegovim bratom nimalo me se ne tiče", izjavio je za katalonski radio u ponedjeljak ujutro sportski direktor Barcelone Txiki Berguiristain.

U međuvremenu, španjolski i engleski mediji dobili su prve naznake kako diše dvostruki osvajač titule najboljeg igrača svijeta. Sudeći prema članku koji je objavio AS, navodno je upravo Ronaldinho bio taj koji je zamolio svog brata i menadžera Roberta de Assisa da mu osigura odlazak u Chelsea.

Naime, Ronaldinho po sezoni u Barceloni zarađuje oko 25 milijuna eura i, budući da ulazi u petu godinu boravka u Španjolskoj, ove bi godine morao platiti oko 10 milijuna eura poreza, što ga očito nimalo ne veseli.

 

DA HOCE OTIC IZ BARCE..

---------------RIMSKA-----VUCICA--------------
http://forzaroma.blogger.ba
28/08/2007 12:27