21.10.2007.

Krsiano Ronaldo


Nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo pred večerašnji dvoboj njegovog kluba protiv Rome tvrdi kako su ga nogometaši Rome za vrijeme prošlog susreta ovih dvaju klubova na Old Traffordu molili da 'uspori ritam'.

Portugalac je tada bio u sjajnoj formi, postigao je dva gola i igrao odlično, a United je trijumfirao rezultatom 7:1. Ronaldo je pred novi dvoboj ovih momčadi svojim izjavama dodatno zagrijao ionako vrelu atmosferu.

"U trenutku kada smo vodili sa 6:0 jedan od njihovih igrača mi je rekao 'Nemoj više driblati, već vodite sa šest golova razlike' gotovo moleći. Jasno je da neću reći o kome se radi, jer su to riječi izrečene u trenutku koji je donijela ta utakmica. Drugi su igrači tražili da idem igrati na svoju polovicu terena, a neki nisu imali previše smisla za humor, pa su mi fizički prijetili. Ne znam jesu li me samo hjeli zastrašiti, ali komentari su im bili bezvrijedni, jer sam nastavio igrati na isti način." napisao je Ronaldo u svojoj knjizi naslova Moments, koja na engleskom jeziku izlazi u javnost za tri dana.

Evo sta kreten od covjeka laze.. Da je sta drugo barem izmislio.. NEDO BOG NIKOME..

KRSIANO, ceka te Totti u Rimu..

Image and video hosting by TinyPic


Reklame:target="_blank">Image and video hosting by TinyPicImage Hosted by ImageShack.us
NINA - NIX


Posjetite!PREMIER LIGA BIH


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
B A R C E L O N A LIVE NEWS


Image Hosted by ImageShack.us


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us


www.SlikoMat.comBROJAČ POSJETA
51789

Powered by Blogger.ba