11.10.2007.

Totti do 35. godine

"Mislim da će Francesco ostati u Romi, ali ne kao trener." rekla je novinarima talijanske Grazije Tottijeva supruga, atraktivna Ilary Blasi.

Poznato je kad će se umiroviti Francesco Totti: 2011., kad bude imao približno 35 godina. To je najavila žena Romina kapetana, Ilary Blasi. "Iako se viđamo svaki dan na ručku, nedostaje nam vremena za putovanje, za zajednički vikend. Ali imat ćemo vremena kad Francesco prestane igrati sa 35 godina." rekla je TV voditeljica za talijansku Graziju. Totti je rođen u rujnu 1976., što znači da je nedavno napunio 31 godinu, a cijelu je karijeru proveo u Romi.

"Mislim da će ostati u Romi, ali ne kao trener. Tako on kaže." dodala je majka njihovo dvoje djece, Cristiana i Chanel, otkrivajući i njihovu buduću profesiju: "Cristian će sigurno biti nogometaš, ali se nadam da Chanel neće raditi na televiziji." Gospođa Totti niječe da između nje i muža postoje političke nesuglasice: "Ja desničarka, a on ljevičar? Nije istina, imamo svoja mišljenja, ali nismo suprotstavljeni politički."

Image and video hosting by TinyPic


Reklame:target="_blank">Image and video hosting by TinyPicImage Hosted by ImageShack.us
NINA - NIX


Posjetite!PREMIER LIGA BIH


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
B A R C E L O N A LIVE NEWS


Image Hosted by ImageShack.us


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us


www.SlikoMat.comBROJAČ POSJETA
51788

Powered by Blogger.ba