08.09.2007.

Imamo se pravo nadati. .

Najbolji fudbaleri BiH jučer su u 15,30 časova sa sarajevskog aerodroma avionom otputovali do Budimpešte, odakle su pedesetak kilometara do Sekešfehervara nastavili autobusom gde će danas od 16 časova odigrati još jednu kvalifikacionu utakmicu za odlazak EP protiv Mađarske. Optimizam pred sigurno najvažniju utakmicu, koja može da otvori širom vrata Austrije i Švajcarske je neskriven.

 

- Posljednje tri vezane pobede su nas dovele u situaciju da možemo se nadati odlasku na evropsku smotru. Jasno je onda i u kakvom raspoloženju čekamo današnji susret. Mnogo je razloga da budemo raspoloženi. Odavno nismo dočekali pripreme bez otkaza i nekih ozbiljnijih povreda, kaže Borče Sredojević, jedan od saradnika Fuada Muzurovića.

 

Realno pitanje je može li BiH do nove pobede.

 

- Mađari su očigledno najjači na svom terenu što su pokazali nedavno sa Italijom. Dobro je što su Mađari optimisti. To ih može skupo koštati. I motiv ''osvete'' je na našoj strani. Pobjedili su nas u Zenici kada je vladala druga situacija. Želja da im se revanširamo postoji i vjerujemo u kvalitete naših izabranika da to mogu uraditi i napraviti još jedan krupan korak ka završnici evropskog prvenstv, rekao je na kraju Borče Sredojević.

 

Kako je saopštio Mađarski savez sve su karte prodate, kako za domaće navijače tako i 1.000 ulaznica za navijače BiH. Kapacitet stadiona je 10.000 gledalaca. Glavni sudija susreta je Mateo Trefoloni iz Italije, a pomoćnici su takođe Italijani Luka Madiani i Masimiliano Grili. Direktan prenos je na TV PINK BH

Morao sam kopirati ovaj tekst.. IPAK BOSNA U SRCU!!

Text preuzet sa: http://helpbhsport.blogger.ba/

Image and video hosting by TinyPic


Reklame:target="_blank">Image and video hosting by TinyPicImage Hosted by ImageShack.us
NINA - NIX


Posjetite!PREMIER LIGA BIH


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
B A R C E L O N A LIVE NEWS


Image Hosted by ImageShack.us


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us


www.SlikoMat.comBROJAČ POSJETA
51788

Powered by Blogger.ba